Dimarts 12 de novembre, a les 18 h, amb motiu de la Setmana de la Ciència, el mNACTEC ofereix la conferència “Canvis tecnològics i revolució digital”, a càrrec de Jordi Castells, col·laborador d’aquest blog. La conferència tindrà 1 h de duració.

Ens trobem en plena revolució digital. Aquesta revolució és la confluència de la revolució informàtica que es va iniciar la segona part de la dècada de 1940 i la revolució de les comunicacions que es va iniciar amb la creació d’Internet el 1973, l’esclat de la web a inicis de la dècada de 1990 i la maduresa de les comunicacions mòbils a inicis d’aquest segle. La conferència exposarà els grans canvis que han propiciat l’aparició i confluència d’aquestes revolucions i dibuixarà quina és la situació actual.


Per a més informació:

Reserva de la conferència | Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya