El Congrés Mundial de Tecnologia Mòbil (Mobile World Congress – MWC 18) tindrà lloc a Barcelona del 26 de febrer a l’1 de març. Aquest congrés se celebra a Barcelona des del 2006. L’any 2017 hi van participar 108.000 professionals de 208 països.

El congrés inclou alhora un programa de conferències sobre els temes més actuals de la tecnologia mòbil i una fira en la qual les empreses més significatives del sector presenten els seus productes i novetats. El programa de conferències per al 2018 s’agrupa en 8 eixos conceptuals (La quarta revolució industrial, Continguts i media, Provisió de serveis, Xarxes, Intel·ligència Artificial aplicada, Tecnologia a la societat, El consumidor digital i Innovació.

El MWC inclou la fira 4YFN (4 anys a partir d’ara) en la qual les empreses que comencen (start-up) presenten les seves idees i plans d’acció, a la cerca de finançament i suport. El MWC constitueix una oportunitat de trobada per als especialistes d’aquest camp i una bona ocasió per constatar l’evolució constant d’aquest camp de la tecnologia mòbil. Alhora el congrés significa per a Barcelona l’oportunitat de seguir en la primera divisió de les ciutats capdavanteres en tecnologia.